Sportsskader København

Få professionel hjælp i København og kom stærk tilbage

AKUT SKADE?

En akut skade er forbundet med meget skarp smerte og manglende bevægelighed.

Mange har opfattelsen af, at der ikke kan gøres så meget i den akutte fase, men det er langt fra sandheden. Udover øvelsesvejledning har det skadede område stor effekt af behandling med blide tryk/stræk for optimering af blodcirkulationen. Derudover vil en behandling også altid fokusere på resten af din krop og behandle sammenhængende ubalancer, der optimerer din heling.

NYOPERERET?

En operation er altid meget energikrævende for din krop og har derfor brug for tid til at hele. Der er meget man kan optimere efter en operation for at forbedre heling og det efterfølgende resultat.

Behandling i denne situation er ofte et supplement til den genoptræningsplan du enten afventer eller er i gang med.

Behandlingen tager udgangspunkt i dine smerter og konkrete bevægelsesrestriktion samt vejledning i optimal heling for dig i din situation.

Længerevarende skade?

En skade der er længerevarende er ofte en skade, der ikke har fået den korrekte diagnose eller behandling.

Der er forskel på heling af væv, og det kan tage flere måneder før vævet er stærkt nok til at modstå den belastning som du ønsker det skal kunne klare.

Det er utrolig vigtigt med professionel vejledning samt behandling af udløsende faktorer omkring det skadede område.

Bliver du ved med at få skader - nye steder?

Der er altid en grund til at din krop ikke kan kompensere længere. Derfor er det også utrolig vigtigt at tage det alvorligt, hvis man hele tiden løber ind i en ny skade.

Dette tyder på at der er noget grundlæggende i din krop der er i ubalance.

Det kan være tidligere skader, der ikke er helet ordentligt eller uhensigtsmæssig træningsprogression og/eller andre livsstilsfaktorer.

Der er ikke noget mere frustrerende end skader, der forhindrer dig i at dyrke sport!

Sportsskader kan groft inddeles i overuse og overload skader. Overuse er skader, der typisk er opstået over længere tid, og som langsomt er blevet værre. Også selv når du nyder den rolige livsstil i København.

En overload skade derimod opstår akut og forhindrer dig ofte i at fortsætte din aktivitet. Din type af skade er væsentligt for det videre forløb, fordi heling og årsag ofte er vidt forskellig.

Det interessante ved sportsskader er at finde ud af, hvorfor din krop har fået den pågældende skade. At finde den ubalance, der er årsag til, at din krop ikke kunne klare netop det, du foretog dig. Der er altid en grund til at din krop ikke kan kompensere længere.

Ved at finde årsagen kan fremtidige skader effektivt forebygges.
Ubalancen kan bl.a. skyldes forkert træningsmængde, tidligere ubehandlede skader, uhensigtsmæssig kost og general uhensigtsmæssig livsstil.

Behandlingen i København består af en osteopatisk undersøgelse og behandling efterfulgt af en fysioterapeutisk træningsvejledning.

Specielt efter operationer – fx korsbånd, menisk, achillessene og ankelfraktur – er der behov for efterfølgende behandling af arvæv og bevægelighed, så helingen og genoptræningen optimeres.

Osteopati i Måløv

Ready2move åbner klinik i Måløv fra 1/4. 

Vi kan derfor snart tilbyde osteopati på Vesterbro og Måløv.

 

Book nu

Priser