Fysioterapi

"Mangel på bevægelse er ikke noget, der bare kommer igen af sig selv, hvis ikke man gør en indsats for det. Din krop er indrettet til at benytte, hvad den har til rådighed – og det kan blive på bekostning af andre kropsdele."

Uanset hvilken skade eller operation du har været igennem, så kan Ready2move hjælpe dig. Få en professionel undersøgelse og vejledning i din problematik. Herunder finder du et udpluk af, hvad du kan få superviseret genoptræning af: 

Smerter og bevægelse

Bevægelse er det første, der bliver indskrænket i forbindelse med smerter eller skader. Derefter tilpasser de strukturer, der sidder rundt om det smerteramte område sig til de nye forringede bevægelsesmuligheder. 

Det kan over længere tid skabe forandringer i vævet omkring og fortsætte med at give smerter – eller få dig til at bevæge dig anderledes, så smerterne pludselig opstår et andet sted end dér, hvor de startede. 

Det er netop i denne fase, det bliver interessant. På dette tidspunkt bliver de fleste mere inaktive, fordi de oplever smerter i selv de simpleste øvelser. Der kan opstå en form for ”fear of movement”, hvilket er med til at starte en logisk afholdelse fra det, der gør ondt – og dermed en mere inaktiv livsstil, som kun forværrer tilstanden. 

Mangel på bevægelse er ikke noget, der bare kommer igen af sig selv, hvis ikke man gør en indsats for det. Din krop er indrettet til at benytte sig af, hvad den har til rådighed – og det kan blive på bekostning af andre kropsdele. 

Derfor er den rigtige og målrettede genoptræning vigtig! 

Hos Ready2move hjælper vi dig til at gøre dig stærkere og klogere på HELE dig.  

Osteopati i Måløv

Ready2move åbner klinik i Måløv fra 1/4. 

Vi kan derfor snart tilbyde osteopati på Vesterbro og Måløv.

 

Book nu

Priser