BREATHWORK

Hos Ready2move ved vi at der er mange forskellige faktorer der påvirker vores krops helbred. 

Derfor bestræber vi os på at sammensætte forløb for dig, hvor vi kommer så langt rundt om din problematik.

Diaphragma er vores primære åndedrætsmuskel (også kaldet mellemgulvet), som spiller en central rolle i vores kropslige og mentale helbred. Derfor er det relevant at undersøge for restriktioner og behandle netop mellemgulvet.

Det kan gøres ved manuelle terapiformer som  osteopati, massage og akupunktur, men også igennem psykomotorisk træning og fysioterapi. 

Breathwork er en intens vejrtrækningsteknik, hvor du i 60 minutter vil gennemgå en række hurtige ind og udåndinger i forskellig tempi til højt musik. Det har en markant påvirkning af diaphragma (åndedrætsmusklen).

Historien bag breathwork strækker sig gennem forskellige kulturer og traditioner. Mange gamle kulturer, herunder indiske yogis og kinesiske taoister, har praktiseret åndedrætsøvelser som en del af deres spirituelle og helbredende traditioner.

Moderne breathwork, som er kendt i dag, begyndte at udvikle sig i det 20. århundrede.  Stanislav Grof (psykiater)  og Leonard Orr (Amerikansk forfatter og pioner) begyndte at udforske dybdegående åndedrætsmetoder som en vej til personlig vækst og helbredelse. De introducerede teknikker, der involverede bevidst og intensiv vejrtrækning for at skabe forskellige bevidsthedstilstande og forbedre psykisk velvære.

Breathwork har nu spredt sig globalt som en holistisk tilgang til selvudvikling og helbredelse. Historien bag breathwork illustrerer dens evolutionære rejse fra gamle traditioner til moderne tilgange med fokus på forbindelsen mellem åndedræt, sind og krop.

 

Vi tilbyder BREATHWORK til dig på vesterbro:

EFTERfødsel BREATHWORK

Efterfødsels breathwork til ALLE der har født uanset tidspunkt.

Til dig der fortsat har svært ved at få kontakt til bækkenbunden samt oplever nakke, ryg og skulderspændinger.

5 timers Breathwork med Søren Friss (psykoterapeut, massør og akupunktør)

2 x 30 min massage som skal bruges imens forløbet står på

1 x undervisning i bækkenbund og mellemgulv – deres sammenhæng, samt funktionelle problematikker og spørgerunde med Rose Bruun (Osteopat)

 + 50 % op en massage til en du holder af.

PRIS: 1695 kr.

DROP IN BREATHWORK

Ønsker du at prøve at mærke hvad BREATHWORK er, og om det kan gøre noget for dig, så er du velkommen til vores drop in sessions, hvor du blot booker dig på, så vil din plads være reserveret når vi har modtaget din betaling.

60 minutters BREATHWORK med Søren Friis (psykoterapeut, massør og akupunktør)

Pris: 300 kr.

 

 

 

Osteopati i Måløv

Ready2move åbner klinik i Måløv fra 1/4. 

Vi kan derfor snart tilbyde osteopati på Vesterbro og Måløv.

 

Book nu

Priser