Psykoterapi

Mit navn er Søren Biener Friis og jeg er psykoterapeut i Ready2move, hvor jeg tilbyder både individuel- og parterapi. Jeg arbejder med forskellige typer af terapi, som alle bygger på, at krop og sind hænger sammen. 
Jeg har stor erfaring i kroppens sprog, og hvad kroppen egentlig fortæller os, uden at vi ved det. Jeg arbejder ofte med mennesker, der bl.a oplever stress, sorg, kriser og har været udsat for chock og traumer. 
Terapi hos mig er et samarbejde mellem klient og terapeut, hvor vi sammen undesøger, hvad der arbejder i dig og hvordan du udtrykker det i din verden. 

JEG ER OPTAGET AF

  • Kropssproget i vores dagligdag og under pres. 
  • Kroppens skjulte budskaber, som din psyke har fortrængt, der lever i dit nervesystem og styre dig mere eller mindre ubevidst. 
  • Dine tidligere erfaringer, der påvirker dig og den måde du agere på i dagligdagen, det kan være i samspillet med andre mennesker både i de tætte og nære relationer, men også på arbejdet. 
  • Dine “nødudgange” der er forsvarsstrategier, der anvendes, når du er under pres. 
  • Hvad DU egentlig længes efter. 

“Nothing happens until something moves” – Albert Einstein

Vejrtræknings workshop - den vilde rejse

Oplev effekten af grundige vejrtrækningsøvelser – og få redskaber til at håndtere stress samt af få en bedre søvn, og meget mere. 

Book nu

Priser