Osteopati

Hvad er osteopati?

Osteopater er autoriserede sundhedspersoner, der betragter mennesker som en helhed og afklarer smerter og problemer ved manuel undersøgelse og behandling af kroppens led, muskler og bindevæv, samt yder relevant rådgivning omkring smertehåndtering, øvelser og livsstil. 

Osteopater undersøger og afklarer smerter og problemer i hele kroppen og behandler kroppens led, muskler og bindevæv med osteopatiske manipulationsteknikker, OMT. 

Hvordan foregår en osteopatisk konsultation?

Din osteopat sætter sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadeshistorie og udfører relevante undersøgelser med henblik på at afdække din problemstilling. Din behandling vil altid være individuelt tilrettelagt og afhængig af årsagen til netop dine symptomer. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves. 

Osteopaten behandler derfor både symptomerne og selve årsagen. Derudover kan osteopaten eventuelt give nogle basale råd og anbefalinger, herunder omkring øvelser, motion, kost og søvn, hvis det vurderes relevant. 

Afhængig af omfanget af dine symptomer og sygehistorie varierer et behandlingsforløb fra 2-3 behandlinger til 6-7 behandlinger. Der kan være behov for vedligeholdende behandlinger hver 3.-4. måned. 

Hvad behandler en osteopat?

Osteopater undersøger og behandler smerter og problemer fra muskler, bindevæv og led i hele kroppen. 

Vi behandler babyer, børn, teenagere, voksne og ældre. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en osteopatisk behandling kan hjælpe dig. Vi tilbyder behandling i indre København.

Osteopati i Måløv

Ready2move åbner klinik i Måløv fra 1/4. 

Vi kan derfor snart tilbyde osteopati på Vesterbro og Måløv.

 

Book nu

Priser