16/08/2020

YIN2MOVE

Yin yoga med et terapeutisk fokus!

Inden for yogaens verden beskæftiger man sig med begreberne yin og yang. Disse to skal opretholdes ligeligt – således at balance opnås.

Yin yoga er en yogaform hvor man ligger længere tid i hvert blide stræk – dette er for langsomt at tilvænne og eksponere kroppen dens nye bevægelsesudfordring, og på den måde fortælle hjernen at det er trygt og sikkert at opholde sig i netop den stilling.

Derfor egner denne type af yoga sig ekstra godt for dig der oplever stressrelaterede symptomer som fx søvnbesvær, hovedpine, migræne, tinnitus, kroniske nakkespændinger, koncentrationsbesvær, svingende fordøjelsesproblemer, kroniske smerter, angst og stress.

Der vil være fokus på at arbejde med din vejrtrækning i forskellige stillinger, samt at opnå en afslapning af de områder i kroppen der er vigtige for vores stresssystem (Autonome nervesystem).

Der er på dette lille hold plads til fordybning og reflektion. Din underviser vil være klar til at tilpasse øvelserne til dine specifikke problematikker samt give dig eksempler på hjemme yin yoga øvelser der kan være særligt gavnlige for netop dig.

Vi glæder os til at tage imod dig 🙂 

Holdunderviser: Camilla Bjerre- Bastos, BSc. Psykomotorisk terapeut & Yogaunderviser

Pris: 1 måned 890 kr., 2 mdr. 1700 kr. 3 mdr. 2600 kr.

Adgangskrav: 1) Ingen

Tid: Torsdage 17:00-18:15

Lokation: Ready2move, Oehlenschlægersgade 33.

Vær opmærksom på, at der grundet covid-19 er begrænset deltager antal.