20/09/2018

Holdtræning

READY2MOVE tilbyder holdtræning på små hold

Ready2move tilbyder superviseret, professionel og effektiv træning.
Vi vil gerne give dig mulighed for at komme til at bevæge dig igen oven på en ny eller tilbagevendende skade. En skade et sted giver altid problemer andre steder i kroppen også, det kan i sidste ende gøre det ekstra besværligt og uoverskueligt at komme i gang med at træne igen, fordi du hele tiden får sat en stopper for din udvikling. Vi tilbyder personlig genoptræning for dig der ønsker en til en træning og vejledning og vi har også forskellige holdtræningsmuligheder for dig der har lyst til det.
Fælles for al vores træning er, at de varetages af fysioterapeuter med mange års trænings og undervisningserfaring. Træning er modsat motion en aktivitet som kræver en konstant progression for at have effekt, det er vores ansvar at du hele tiden bliver udfordret og derved oplever fremgang. Vi er derfor er særligt interesserede i dig, der døjer med en skade eller tilbagevende gener eller som skal tilbage efter en operation.
Vi tilbyder ryghold (Spine2MOVE) knæhold (Knee2MOVE), efterfødselshold (Mom2MOVE), graviditetshold (Preggo2MOVE) samt yin yoga (Yin2MOVE). 

Preggo2MOVE

Preggo2MOVE  er et træningshold skræddersyet til dig, der er gravid i 2. og 3. trimester.

Preggo2MOVE er et hold med fysioterapeutisk træning ud fra den osteopatiske tankegang. Det betyder, at du får specifikke teknikker til nøglepunkterne i din krop – som er ansvarlig for en god graviditet og fødsel. Fokus er på at optimere din krop til den forestående graviditet igennem teknikker, der styrker og afslapper de vigtigste steder i din gravide krop.

Spine2MOVE

80 % af alle danskere vil på et tidspunkt i deres liv opleve smerter i ryggen. I 90 % af tilfældene er de ufarlige og hverken et udtryk for et tegn på sygdom eller skade.

Der er mange faktorer der spiller ind på dine rygsmerter. De fleste oplever nedsat bevægelighed, stivhed, svaghed og smerter.

Dette hold tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og hjælper dig til at komme af med dine smerter i ryggen.  Det er for alle niveauer og der vil være fokus på styrketræning, kropsbevidsthed og smidighed.

Knee2MOVE

Med fokus på styrkelse af dit knæ samt fysioterapeutisk vejledning omkring din specifikke knæproblematik.

Henvender sig til dig med tilbagevende gener i dit knæ eller dig der ønsker superviseret træning af din specifikke skade.

Mom2MOVE

Efterfødselstræning for dig med specifikke problematikker eller blot har lyst til træning med høj faglighed og supervision.

Baby er velkommen, men træningen er udelukkende for morkroppen og involverer derfor ikke direkte baby.

Der er dog masser af plads til baby,

Max 4 på holdet.

Shoulder2MOVE

Selvom du allerede er igang med en genoptræningsforløb, så er det her hold ment som et supplement , så du hurtigere kan komme tilbage igen.

Fokus er på skulderen og din specifikke problematik.

10 ugers yin yoga forløb - stressrelaterede symptomer

 

Skræddersyet hold for dig med stressrelaterede symptomer, og som mangler et redskab til at håndtere det – og i bedste fald slippe helt af med dine gener.

10 ugers yin yoga forløb for dig med senfølger efter hjernerystelse

Ugeskema