02/02/2019

Mille Freya Pedersen

Profilbillede

 

 

 

Osteopat stud. 5 år.

Aut. Fysioterapeut

 

Jeg er uddannet fysioterapeut (2014), og er ved at færdiggøre det 5. og sidste år på osteopatistudiet. Jeg har en meget bred behandlingserfaring, og behandler alle lige fra elitesportsudøvere til arbejdsrelaterede problematikker.

I min behandling lægger jeg vægt på at behandle årsagen til gener, smerter og skader. Kroppens kompensationsstrategier ligger ofte til grund for uhensigtsmæssige bevægemønstre og overbelastninger, og det er ofte dér problemerne opstår. Eksempler på dette kan være at gamle og glemte skader kan være medårsag til nye skader grundet kompenseringer i kroppen. Ligeledes kan nedsat bevægelighed i ryg resultere i hovedpine. Derfor undersøger og behandler jeg typisk hele kroppen i en behandling. Behandlingen starter derfor ud med en grundig snak og undersøgelse. Derefter tilrettelægges behandlingen, og ofte vil du også få vejledning og øvelser i hvad du selv kan gøre i din hverdag, og også i din træning.

I 2014 videreuddannede jeg mig som fysioterapeut med speciale i underlivsproblematikker hos kvinder (GynObs), og har ligeledes taget kurser i osteopatisk behandling af underlivsproblematikker. Gener både før, under og efter graviditet pga. den øgede belastning og den nedsatte bækkenstabilitet kan ikke altid fjernes permanent, men kan som oftest lindres ved at sørge for at bækkenet fungerer så optimalt som muligt (smidigheds- og styrkemæssigt). Det samme kan være gældende for fx smerter i forbindelse med menstruation og endometriose.

Jeg har tidligere dyrket kampsport på eliteplan, hvilket har givet mig indsigt i vigtigheden af genoptræning, og hvor essentiel behandling er i forhold til forebyggelse af skader og præstationsoptimering. Jeg har derfor stor erfaring i at behandle sportsfolk på elite- og hobbyplan.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig med din problematik, så kontakt mig gerne via email.