09/08/2021

Louise Møller

Osteopat MSc M.R.O.DK

Aut. Fysioterapeut

 

Fokus i min behandling er altid at finde og behandle årsagen til dine symptomer og sørge for, at du får det bedste og hurtigste behandlingsforløb og rustes til at undgå lignende problemer i fremtiden.

Mit specialeområde er behandling af babyer og børn samt symptomer forbundet med stress, hovedpine, migræne, hjernerystelse og piskesmæld.

Jeg har flere års erfaring med behandling af babyer og børn, hvor jeg undersøger og behandler problematikker, der kan skabe uro og påvirke barnets bevægelser, motoriske udvikling, fordøjelse, amning, søvn mm. Min behandling består af blide teknikker, og jeg forsøger altid at gøre min behandling tryg og legende for de små. Hos mig er der plads til hele familien, og jeg vægter vejledning og øvelser højt, der fremmer barnets trivsel bedst muligt.

 

Uddannelser

  • Professionsbachelor i Fysioterapi, VIA UC Holstebro
  • Osteopat DO, The International Academy of Osteopathy
  • Master of Science i Osteopati, Buckinghamshire New University

Post graduate kurser:

  • Interne børnekurser i Qklinik
  • Viceral Manipulation, Barrel Institute
  • CranioSacral Therapy, Upledger Institute