31/12/2020

Anne Møller

Osteopat MSc M.R.O.DK (afventer autorisation) & Aut. fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2012 og osteopat 2021.  Som osteopat bliver vi trænet i at gennemskue din krops kompensationsmønstre og derved kan vi behandle årsagen frem for blot symptomet. Min baggrund som eliteatlet fra løbeverdenen har givet mig særlige kompetencer indenfor løbe og trænings-relaterede skader, men også kontor-og stressrelaterede gener har jeg en del erfaring med.  

Jeg har desuden arbejdet meget med børn og unge både som træner og behandler og nyder at hjælpe med de udfordringer der kan opstå hos den målgruppe.

Uanset hvad din problematik består af, er essensen i min behandling en dybdegående og grundig undersøgelse hvor der bliver spurgt ind til de forskellige systemer, som hjælper mig i forståelsen af hvorfor din krop reagerer som den gør, og sammen kan vi så lægge en plan for dit videre forløb. Derudover kan jeg også hjælpe dig med nakke/kæbe problematikker, graviditetsgener eller længerevarende/kroniske udfordringer med hele kroppen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Kurser:

  • International Academy of Osteopathy - Osteopati-studiet 2021.
  •  Introduktionskursus i Kranio Sakral terapi
  • Be Activated – Douglas Heel
  • level 1 DBU – C licens – Børnefodboldens basis
  •  Mobilisering ad modum Mulligan, del A + B
  • Screening af eliteatleten – Team Danmark
  • Lyskeskader hos eliteidrætsudøveren, Team Danmark
  •  Kinesiotape, K1, K2 + K3