NYE HOLD TIL JANUAR

 

Holdtræning

Preggo2move på vesterbro

Ready2move har åbnet op for ny opstart af holdtræning – tjek vores holdplan ud her

Graviditetsholdet er for dig der er i 2. eller 3. trimester. Der er fokus på at holde din krop igang under hele graviditeten, derudover vil du få en masse viden og tricks til at forstå din krop og gøre dig klar til den forestående fødsel. Alle hold indeholder styrkeøvelser, konditiontræning og yoga.

Læs mere på Preggo2move

 

Rygholdet er for dig der har døjet med rygsmerter/problemer i længere tid og som fx har svært ved at træne uden at det giver smerter. Der vil være fokus på at få opbygget en god grundstyrke op, samt at få en masse god og vigtig bevægelse i og omkring ryggen. Holdet er skræddersyet ryg problematikker og vil tage udgangspunkt i den nyeste forskning på området. Holdet består af bevidstgørelse af din kropsholdning, balance, styrke, kondition og yoga.

Læs mere på Spine2move

 

Knæholdet er for dig der har problemer med knæet og som har brug for vejledning og supervision til at komme ordentlig igang igen, eller blive helt fri for smerter. Du vil blive guidet igennem en lang række forskellige øvelser, som alle har fokus på at gøre dit knæ stærkt og stabilt igen. Træningen består af bevægelighedstræning, balance, styrke, kondition og yoga.

Læs mere på Knee2move

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *